Het mooiste licht

De zon geeft het mooiste licht rond zonsopkomst. Dat betekent dat we allebei vroeg op moeten voor de mooiste foto’s, hopelijk vind je dat geen probleem! Zonsondergang of andere tijdstippen is ook mogelijk, hoor.

Hoe zoek ik contact?

Op deze pagina kun je contact met me opnemen. Dit kan door een e-mail te sturen. Ik fotografeer in Nijmegen en omstreken maar in overleg ook op locatie verder het land in. Ik zie graag je bericht tegemoet!

Stuur een e-mail

Sfeer

Sfeerfotografie

Previous

Next

Sfeerfotografie

Evenementen

Sfeerfoto’s van een evenement geven een impressie van de sfeer, de mensen en de gelegenheid. De ideale herinnering aan een misschien spannend, druk of overweldigend moment. Je hebt niet de tijd om alles te zien en iedereen te spreken.. Gelukkig zijn er de foto’s nog.

De herinnering aan een gelukkig, leuk of bijzonder moment waar je jaren later nog van kunt genieten.

Of het nu gaat om een familiefeest, examenfeest of 21-dinner party. Boek een sfeershoot bij Ernstfotografie.

Wil jij ook sfeerfoto's van een evenement of bedrijf?

Klik hier

Promotie

Filmprojecten
Laat je bedrijf in beeld brengen op film. Korte promo filmpjes van sfeerimpressies van wat je doet of wat voor bedrijf je bent.

Zie hieronder mijn eigen koffieritueel in 1 minuut in beeld!

Promotiefilm voor jouw bedrijf?

neem contact op

Bedrijven

Sfeer @ the Office..
Met sfeerfotografie van je bedrijf kun je op je website de beleving en stijl van je bedrijf overdragen. Biedt klanten een kijkje in je werkomgeving. Wil jij een sfeershoot op locatie? Stuur hier een bericht via het contactformulier.

Hieronder zie je de sfeerfotografie voor grafisch vormgever Thomas Meijer. Zijn bedrijf ijsthee richt zich op starters en kan je huisstijl, logo en visitekaartjes regelen. Wist je al dat ijsthee de huisstijl van Ernst Fotografie heeft ontworpen?