Het mooiste licht

De zon geeft het mooiste licht rond zonsopkomst. Dat betekent dat we allebei vroeg op moeten voor de mooiste foto’s, hopelijk vind je dat geen probleem! Zonsondergang of andere tijdstippen is ook mogelijk, hoor.

Hoe zoek ik contact?

Op deze pagina kun je contact met me opnemen. Dit kan door een e-mail te sturen. Ik fotografeer in Nijmegen en omstreken maar in overleg ook op locatie verder het land in. Ik zie graag je bericht tegemoet!

Stuur een e-mail

Portretten

Ernst Fotografie

Vrij werk

Ernst Fotografie

Een nieuw concept

Boek nu

Lisanne Ernst

NU te boeken!

Boeken

Previous

Next

About me

Ernst Fotografie

Natuurlijk licht en schaduw daar ligt de kracht van Ernst Fotografie. Creëren van sfeer met licht op beeld en pure momenten.

BOEK

Ik ben Lisanne Ernst

Het gezicht achter de camera. Een kleine 5 jaar gelden, in mijn studententijd, startte ik Ernst Fotografie op. De passie voor fotograferen ontstond in 2014, hoewel de interesse er altijd is geweest. Van hobby fotografie naar een bedrijf was een grote stap. Een stap die ik niet de tijd en aandacht heb gegeven die het nodig had, hoewel het me veel leerde.

Werken ‘in opdracht van’ is anders dan vrij werk. Dat heb ik onderschat, ik miste de vrijheid en voelde de druk. Daarnaast heb ik een hart voor de zorg en werk ik met veel liefde in de GGZ, dat maakte dat fotografie op de achtergrond verdween.

Ik hoop snel weer meer vrij werk te maken en sta altijd open voor creatieve samenwerkingen.

      Klaar om samen te werken?

      BOEK NU