Het mooiste licht

De zon geeft het mooiste licht rond zonsopkomst. Dat betekent dat we allebei vroeg op moeten voor de mooiste foto’s, hopelijk vind je dat geen probleem! Zonsondergang of andere tijdstippen is ook mogelijk, hoor.

Hoe zoek ik contact?

Op deze pagina kun je contact met me opnemen. Dit kan door een e-mail te sturen. Ik fotografeer in Nijmegen en omstreken maar in overleg ook op locatie verder het land in. Ik zie graag je bericht tegemoet!

Stuur een e-mail

Projecten

Vrij werk en zelfstandige projecten

Zelfcompassie

Reizen

Previous

Next

Projecten

Project ‘Zelfcompassie’

Verschillende dames hebben mij geholpen met een project waarin ik een concept ontwikkelde met het onderwerp (gebrek aan) zelfcompassie. Met dit project startte ik voor het eerst met het fotograferen van mensen. Het concept was een expositie die men aan het denken zou zetten over zelfcompassie; zorgen voor jezelf zoals je zou zorgen van iemand van wie je veel houd. Want sterft zelfcompassie uit? Zijn we zo gericht op presteren in de maatschappij door social media en werk dat we onszelf vergeten?

De fotoseries in dit project zijn een weergave van de mogelijke gevolgen als we zelfcompassie uit laten sterven..

ZOEK CONTACT

Project ‘De vreemdeling’

Voor de minor Kunst cultuur en onderzoek onderzocht ik wat ‘de vreemdeling’ voor mij betekend.

Hieruit kwam het onderstaande werk. Ik geloof dat je de vreemdeling niet ziet zoals hij daadwerkelijk is maar, zoals jij bent. Je ziet wat jou, vanuit jouw referentiekader opvalt aan deze persoon. Tegelijkertijd laat de vreemdeling bepaalde kanten van zichzelf zien en andere kanten misschien niet (direct). Don’t Judge was destijds de boodschap.

Nu is de boodschap: besef dat iedereen, en jij dus ook, altijd (voor)oordelen zal hebben. Het gaat erom wat je hiermee doet. Richt je op dat waar je invloed op hebt en maak je niet te druk om de ander. Je kunt zijn of haar gedachten niet beïnvloeden. Je kunt slechts handelen hoe jij denkt dat je moet handelen.

Wil je een project met mij starten?

ZOEK CONTACT

Reizen

Ook ik ga wel eens op vakantie. Vaak staan de reizen die ik maak, in het teken van fotograferen. Daarom hier wat vrij werk van verschillende binnen- en buitenlandse locaties.