Het mooiste licht

De zon geeft het mooiste licht rond zonsopkomst. Dat betekent dat we allebei vroeg op moeten voor de mooiste foto’s, hopelijk vind je dat geen probleem! Zonsondergang of andere tijdstippen is ook mogelijk, hoor.

Hoe zoek ik contact?

Op deze pagina kun je contact met me opnemen. Dit kan door een e-mail te sturen met de link hieronder maar je kunt ook gewoon bellen. Ik fotografeer in Nijmegen en omstreken maar in overleg ook op locatie verder het land in. Ik zie graag je bericht tegemoet!

Contact gegevens

Naam: Lisanne Ernst
Email: info@lisanneernst.nl
Telefoon: 06 24 10 12 91

Volg ook

Adres

De Genestetlaan 30-A42
6531 AD
Nijmegen

Te boeken in Nijmegen en omstreken.
In overleg ook op locatie!

Portretten

Ernst Fotografie

Een nieuw concept

Ernst Fotografie

Een nieuw concept

Boek nu

Lisanne Ernst

NU te boeken!

Boeken

Previous

Next

About me

Concept Ernst Fotografie

Een vernieuwend concept. Een shoot bij Ernst Fotografie is meer dan ‘gewoon op de foto gaan’. Het doel is zelfs dat jij de camera even vergeet. Je krijgt leuke vragen en opdrachtjes om uit te voeren terwijl ik in tussen probeer jou in het mooiste licht vast te leggen. De foto’s zijn de mooie en professionele herinnering aan leuke ontspannen shoot!

BOEK

Ik ben Lisanne Ernst

Het gezicht achter de camera. Ik ben 21 jarige student die vanaf februari is begonnen met afstuderen aan de opleiding SPH aan de HAN. Ook gaat mijn bedrijfje na hard werken eindelijk van start. De passie om van mijn hobby een baan te maken is er namelijk al een tijdje. Ik fotografeer nu 2,5 jaar en heb ontzettend veel geleerd. Ik stond meerdere malen op het punt om iets op te starten en eindelijk is het dan zo ver. Ik wilde met een vernieuwd concept komen, niet alleen mooie foto’s maar een ervaring meegeven. Het fotograferen en bewerken van foto’s geeft me energie en dat hoop ik ook mee te geven in mijn shoots. Boek nu een shoot en dan zie ik je graag terug in de buitenlucht!

Grafisch ontwerp ijsthee

Wist je dat de volledige huisstijl van Ernst Fotografie ontworpen is door ijsthee? Wil jij weten wie de grafisch ontwerper achter ijsthee is? Zijn website is een bezoekje waard.

BEZOEK IJSTHEE

      Klaar om samen te werken?

      BOEK NU